Parohia Sega 1 din Arad, prin Asociatia BUNA VESTIRE slujba de parastas pentru pomenirea de 50 de ani a Parintelui Ilarion Felea

Doamne ajuta ! in data de 18.09.2011 la parohia Sega I  s-a oficiat un parastas in pentru pr.Ilarion Felea,la 50 de ani de la trecerea la cele vesnice. 

semnat Vasilica Manea


Acesta este cuprinsul mesajului primit de mine via e-mail din partea unui membru al Asociatiei Buna Vestire fondata de Parohia Sega I din Arad , ctitorie a Parintelui Ilarion Felea.

Sunt crestini  devotati  parintelui,  dupa  atatia  ani  care au trecut de la plecarea lui dintre noi catre viata  cea fara de sfarsit! Dumnezeu sa-l odihneasca in lumea dreptilor si fie ca parastasul ridicat de dansii sa fie bine primit.

Le multumim mult pe aceasta cale pentru devotamentul lor si spiritul crestin cu care mentin vie memoria celui care a fost preotul martir Ilarion Felea, stalucit predicator, teolog  de inalta clasa , erudit profesor dar intai de toate, un credincios urmas al Lui Hristos,  care nu s-a lepadat de El nici in momentele cele mai grele , in ciuda amenintarilor si torturilor la care a fost supus.

Doamne ajuta si ne miluieste!

Cristina David

2 gânduri despre „Parohia Sega 1 din Arad, prin Asociatia BUNA VESTIRE slujba de parastas pentru pomenirea de 50 de ani a Parintelui Ilarion Felea

 1. CE FRUMOS AR FI DACA ATI ACTUALIZA SITE-UL, SUNTEM IN 2012, FEBRUARIE SI, DUPA STIINTA MEA PARINTII SLUJITORI IN ACEASTA BISERICA SUNT VREDNICI SI IMPLICATI, AU ACTIVITATI CARE AR TREBUI MENTIONATE, AU PROIECTE VREDNICE DE A FI STIUTE. IN PAROHIE SE INTAMPLA LUCRURI CE AR TREBUI MENTIONATE….. S-AU FACUT PELERINAJE MINUNAT DE FRUMOASE, SE PROIECTEAZA POATE ALTE PELERINAJE , ACTIUNI DE BINEFACERE SAU ALTE ACTIVITATI FRUMOASE. …
  PACAT ! ATI CONSTITUIT SITE-UL SI IL LASATI SA MOARA INCET.
  POATE TOTUSI VETI AJUNGE SA FITI LA ZI. SUCCES !

  Apreciază

  • DOAMNE AJUTA!

   Doamna Precup, va multumesc pentru vizita si pentru faptul ca ati lasat un „semn” al acestei vizite…cu sus numita Parohie ctitorita de Parintele Ilarion Felea, unchiul meu dinspre mama – in memoria caruia am initiat acest site – am luat legatura si am rugat sa fiu instiintata in legatura cu activitati legate de subiectul ales. Nu am avut pana in prezent comunicari iar eu la arndul meu trecand pe site-ul dansilor cu Asociatia nu am gasit material potrivit spre postare…In schimb am fost contactata de persoane care intr-un fel sau altul sunt legate de memoria Parintelui , care au fost bucuroase de existenta acestui blog, singurul existent de altfel avand ca tema presonalitatea marelui teolog roman dar si preot marturisitor al Lui Hristos in vremurile „negre”. Asociatia Parohiei are site care publica , cred, regulat , activitatile organizate de dansii , acesta este si scopul site-ului de altfel. Aici am pus in bara laterala din dreapta unde sunt si alte imagini, poze, etc o poza pe care dati „click” cu mouse-ul puteti afla noutatile dorite.
   Spre o mai buna lamurire, site-ul nu are cum sa moara – Dumnezeu are grija asta caci stie cu cata dragoste l-am alcatuit – caut si caut materiale noi legate de activitatea prestigioasa a Parintelui Ilarion Felea si marturii de la cei care l-au cunoscut si l-au avut profesor . Repet : tema site-ului este in principal sacrificiul parintelui Ilarion considerat martir al cruntelor inchisori comuniste si actiunile, campaniile care se duc in prezent pentru canonizarea dansului si a altor martiri precum Valeriu Gafencu, Parintele Daniil .
   Dar am la randul meu o rugaminte: dati impresia a fi o membra inimoasa a Parohiei Sega I , si ma-ti putea ajuta cu unele materiale folositoare care nu sunt indicate in site-ul dansilor „Asociatia Bunavestire”. Daca va va face placere, si aveti timp, m-as bucura sa le primesc ca sa le aduc la cunostinta cititorilor postandu-le aici.Adresa mea e-mail este cristina.anca@yahoo.com iar link-ul site-ului Parintelui Ilarion Felea cred ca il aveti :www.preotulmartirilarionfelea.wordpress.com.
   Si eu sunt membra platitoare la Biserica unde merg regulat fiind angajata si impicata sufleteste in TOATE actiunile organizate de ei. Asadar inteleg grija dumneavoastra pentru aducerea la cunostinta a celor promovate, planificate si organizate la Sega si pe alte cai (respectiv acest site)…ce mi-a cazut greu a fost „ceva” care se simte in modul exprimarii …noi crestinii ne ajutam unii pe altii , nu ne descurajam sau criticam , nu aceasta este Vointa Domnului…Doamne ajuta-ne pe toi!
   Cristina David

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.